1000 meter Konst 2016

Lördagen den 24 September 2016

Traditionsenligt deltar vi i Huddinge kommuns arrangemang 1000 meter Konst som sträcker sig längs parkvägen från Huddinge station till Fullersta Gård och Fullerstaparken. I vår monter visar vi föreningens verksamhet bl.a. med en utställning med medlemmarnas alster från våra kurser, t.ex. smide, betongskulptering, mosaik mm. Allt med trädgårdsanknytning.

Ni som varit med på en kurs – kom och visa era alster (märk dem med ert namn undertill) mellan kl 10:00 och 10:30 där vi som arrangör tar emot. Om du inte kan komma personligen så försök få hjälp från någon annan på din kurs, eller ring vår ordförande Helena Hemming för att komma överens om annan dag/plats/tid för avlämning. På samma sätt så hämtar ni era alster när utställningen är slut om ni inte kommer överens om något annat vid avlämningen.

Du som är medlem i Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskap kan dessutom anmäla dig till oss om du vill ställa ut eller sälja något som är konst- och trädgårdsrelaterat. Du få stå på vårt utställningsområde men tag med ett eget bord om du behöver det på plats. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn…!

Frågor? kontakta ordförande Helena Hemming på telefon: 0730-71 50 27.

Dela inlägg

Facebook


Kommentera