1000 meter Konst

Lördag 26 september kl 11.00-15.00

Traditionsenligt deltar vi i Huddinge kommuns arrangemang 1000 meter Konst som sträcker sig längs parkvägen från Huddinge station till Fullersta Gård och Fullerstaparken. I vår monter visar vi föreningens verksamhet bl.a. med en utställning med medlemmarnas alster från våra kurser, t.ex. betongskulptering, mosaik, keramik, luffarslöjd, växtskyltar mm. Allt med trädgårdsanknytning.

Ni som varit med på en kurs – kom med era alster (märk dem med ert namn undertill) mellan kl 10:00 och 10:30 där vi som arrangör tar emot. Om du inte kan komma personligen så försök få hjälp från någon annan på din kurs, eller ring vår ordförande Helena Hemming för att komma överens om annan dag/plats/tid för avlämning. På samma sätt så hämtar ni era alster när utställningen är slut om ni inte kommer överens om något annat vid avlämningen.

PELARGONTÄVLING  Även i år har vi finalen i denna spännande tävling som startade redan tidigt i våras med att de medlemmar som ville delta köpte en pelargonstickling att vårda över sommaren. Tävlingen går ut på att få sticklingen att växa till det största och vackraste exemplaret. Alla besökare som kommer förbi vår monter får rösta på vilken pelargon de tycker bäst om och kl 14.00 räknas rösterna samman och vinnaren meddelas. Det kommer även att vara en oberoende domare som granskar alsterna så att det även finns möjlighet att vinna domarens pris som mest lyckade exemplar. Pris i båda tävlingsklasserna är den stora äran! (Samt gärna ett foto på dig och det vinnande alstret på hemsidan…). Alla som röstar har även möjlighet att vinna en pelargon (avhämtas kl 14.15).

Du som är medlem i Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskap kan dessutom anmäla dig till oss om du vill ställa ut eller sälja något som är konst- och trädgårdsrelaterat. Du få stå på vårt utställningsområde men tag med ett eget bord om du behöver det på plats. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn…!

Frågor? kontakta ordförande Helena Hemming på telefon: 0730-71 50 27.

Dela inlägg

Facebook


Kommentera