Pelargontävling!

Vem odlar årets vackraste pelargon 2015?

Kan man tävla med växter? Visst och om inte annat så är det kul att jämföra olika odlingssätt. Det finns som bekant fler sätt att lyckas med växter.

Maila din anmälan till: anmalan@hu-bo-tradgard.org eller lämna din anmälan på årsmötet onsdag 25 mars! (se talongen nedan)

Föreningen beställer sticklingarna, som kommer att finnas för avhämtning till självkostnadspris,  fredag 10 april kl 17-20 samt lörd 11 april kl 15-18 hemma hos medlem Anna Schelin på Ringvägen 46 i Fullersta.

————————————————————————————-

P E L A R G O N T Ä V L I N G   2015

Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskaps pelargontävling som anordnas för andra året i rad, är öppen för alla medlemmar, såväl nybörjare som mer erfarna odlare. Din tävlingsstickling hämtas fredag 10 april kl 17-20 eller lördag 11april kl 15-18 hos Anna Schelin. Exakt kostnad okänd men räkna med ca 30 kr.

Du sköter sedan om din stickling, vattnar och ”pratar med den” under hela sommaren. På 1000-meter konst i Fullersta lördag 26 september vill vi sedan se resultatet. En oberoende domare kommer då att välja ut 1:a och 2:a-pristagarna men även allmänheten får rösta fram sin favorit, som också den får pris.

Vi hoppas att så många som möjligt väljer att ta sig an och vårda en pelargonstickling även i år, men det finns ett begränsat antal sticklingar så först till kvarn gäller.

Klipp ur och fyll i nedanstående talong och lämna på årsmötet eller skicka din anmälan till: anmalan@hu-bo-tradgard.org senast 4 april!

Frågor/funderingar? – Ring medlem Anna Schelin som håller i tävlingsarrangemanget, 0731-58 85 70, Ringvägen 46, Fullersta

__________________________________________________________________________

Jag vill vara med i pelargontävlingen i Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskap säsongen 2015:

 

………………………………………………………………………….

Namn                                                        E-postadress

 

………………………………………………………………………….

Adress                                                      Telefon

 

Dela inlägg

Facebook


Kommentera