Nytt anmälningssystem

Till höstens aktiviteter testar vi ett nytt sätt att ta emot anmälningar. Det innebär att du köper en biljett, precis som om du skulle ha gått på teater eller bio. Det finns en länk från varje aktivitet på hemsidan till rätt sida på biljettköpstjänsten Simple Signup. Där fyller du i hur många biljetter du vill ha, och betalar samtidigt som du bokar med direktöverföring  från din internetbank eller kortbetalning via payson. Du får automatiskt ett kvitto via epost så att du kan se att du är anmäld och vad du har betalat.

På de aktiviteter där antalet platser är begränsade kommer du att se hur många platser som finns kvar. Det går också att i efterhand gå in och se om du är anmäld till aktiviteten eller ej.

Om du får förhinder ansvarar du själv för att sälja din biljett vidare, till exempel i facebookgruppen. De återinlöses ej av föreningen. Om en aktivitet är fulltecknad så kan du maila en intresseanmälan till vår anmälningsadress. Den som inte kan gå kan sedan få tillgång till denna lista för att ordna en ersättare.

Frågor och svar om nya anmälningssystemet

Alla platser är bokade men det finns en som står som ”reserverad”? Vad betyder det? 
Om någon håller på och gör en bokning, eller har avbrutit precis vid betalningstillfället, så står biljetten som reserverad i 20 minuter. Sedan finns det tillgänglig att boka igen. Så gå in och försök igen efter 20 minuter.

Jag har inget betalkort/ internetbank/epost, hur ska jag då boka?
Be en vän/släkting/arbetskamrat/granne om hjälp. Det går att boka biljetter åt andra, och hen kan ju få betalt i kontanter av dig om hen betalar biljetten online.

Jag lyckas inte betala med mitt visakort
Kontrollera i din internetbank så att ditt betalkort/kreditkort är öppnat för internetköp. Det klickar du annars i, och så fungerar det meddetsamma.

Jag lyckas inte betala när jag klickat på min internetbank
Om din internetbank har tillfälliga problem så kan du gå tillbaka ett steg och välj visa/mastercard istället eller testa att betala via wywallet.

Vad innebär det att jag själv måste hitta en ersättare om jag får förhinder till en kurs jag är anmäld till?
Du står själv för jobbet med att hitta en ersättare och för risken att förlora din kursavgift om du inte lyckas med detta. Du kan t ex annonsera ut din biljett i vår slutna facebookgrupp eller maila anmalan@hu-bo-tradgard.org och höra om någon lämnat en intresseanmälan du kan få kontaktinfo till.

Hur kan jag se om jag är anmäld till en aktivitet redan?
Följ anmälningslänken från hemsidan till Simple signup. Där man väljer biljettyp finns en länk du kan klicka på med lista på alla som är anmälda.

Jag har fler frågor
Maila anmalan@hu-bo-tradgard.org så försöker vi hjälpa dig