Missa inte trädgårdsdagen 27 januari – boka in dig nu

 Vi upprepar den populära trädgårdsdagen från ifjol och hälsar er välkomna söndagen den 27 januari till en härlig vinter-boost! En heldag i trädgårdens tecken.

Under dagen kommer vi att få lyssna på två spännande föreläsningar av Kenneth Nilsson, som tidigare arbetade som trädgårdsexpert på tidningen Allt om Trädgård.

Det ena föredraget kommer att handla om Zonknäckeri. Många av oss har en åstundan att odla åtråvärda växter som kanske egentligen inte skulle trivas på våra breddgrader. Men det kan visst gå! Kenneth har en kolonilott på Södermalm, i ett soligt söderläge, och berättar om sina erfarenheter och ger tips om zonknäckeri.

Kenneth kommer också att hålla ett föredrag om fuchsior. De av oss som inte redan är frälsta fuchsiaodlare kommer att bli det lovar han. Kenneth har ett hundratal fuchsior i krukor med odlar också vinterhärdiga fuchsior.

Vi kommer också under dagen i små miniföredrag att få höra inspirerande berättelser och se bilder från olika trädgårdar i världen som våra medlemmar har besökt. Kanske något resmål hamnar på er önskelista?
Fröbyten och en försäljningsstund är inplanerad, så ta med frön, trädgårdsböcker, sticklingar eller annat ni vill sälja eller byta.
Vi kommer även detta år ha ett lotteri på entrébiljetten!
Sist, men inte minst, är det kul att träffa medlemmar och prata trädgård mitt i vintern.
Och kom ihåg, detta blir en perfekt julklapp till den som har allt.
Varmt välkomna!
Tid: Söndagen 27 januari 2019, Klockan 09.30-15.30
Plats: Festlokal på restaurang Akvarellen, Elegentorpsvägen 10, nära
Tullinge centrum. Karta finns i detta inlägg.
Kostnad: 320 kr, då ingår även lunch & fika, glöm inte att meddela eventuella allergier eller matpreferenser
Ansvarig från föreningen: Pia Påhlsson
Sista anmälningsdag: 20 januari. Efter detta datum är mat mm bokat, då går det inte längre att boka biljett, även om det skulle se ut som att det fanns platser kvar. Anmälan sker genom
biljettbokning hos Simple signup, på länken: https://www.simplesignup.se/private_event/136145/614062f090