Trädgårdsträff hos Anna Schelin onsdagen 15 juni från kl 18.30

 Välkomna hem till mig på Ringvägen 46 i Fullersta.
Träffen är öppen för alla, så har ni ngn trädgårdsintresserad granne, kollega, vän/väninna så är det helt okej att även ta med dem!
TRÄDGÅRDEN
Det finns många upphöjda perennrabatter. Nyast är nog den “woodland-liknande” rabatt som anlades för två år sedan som nu har växt upp och är riktigt fin (mycket tack vare alla plantor jag fått och köpt genom föreningens medlemmar) För två år sedan var det en “Kirskåls-äng” på den platsen, så en klar förbättringLer och kanske tips till fler som har liknande problem…
Ytterligare en rabatt har tillkommit sedan dess, men den fylldes efter växtloppisen i söndags så den ser fortf lite ynklig ut…
Trädgårdsanläggandet började i princip med en japansk hörna (som troligen ingen japan skulle vilja kännas vid men för mig är den min japanska hörna) när vi fick massa sten över och ingen gräsmatta ville växa under vår stora björk. Det är ca 8 år sedan. Sen tillkom ett litet vattenfall ner i en bergsskreva, ungefär en ny perennrabatt per år och lite annat smått och gott.
För er som varit här förut så är det som är nytt, att vi i höstas kapade 7 träd, på trädäcket har vi precis nyinstallerat ett spa-bad som flitigt används nästan varje kväll. Det har byggts en ny trappa och tillkommit 1-3 perennrabatter (beroende på när ni var här…)
FÖRTÄRING
Jag bjuder på kaffe/the/saft och bakar någon kaka. Om ngn har med matlåda för att man kommer innan middag så finns självklart möjlighet att låna mikron.
VÄGBESKRIVNING OCH PARKERING
Från Huddingevägen svänger ni av mot Fullersta, tar vänster i rondellen vid Statoil och är då på Norrängsvägen. Sväng tredje höger in på Källbrinksvägen (precis efter Fullersta bio och Fullerstaparken där 1000m konst brukar vara)
Åk Källbrinksvägen ända upp till Stenmoskolan där det finns ett trafikljus där ni ska svänga vänster in på Mellanvägen.
Kör Mellanvägen rakt fram till andra fyrvägskorsningen, där ser ni en tämligen nybyggd förskola till vänster i korsningen – där går det utmärkt att parkera. Svänger ni till höger på Ringvägen så är vårt hus andra på höger sida. Ett rött hus med vita knutar och två blå bilar på uppfarten. Det finns inga fler parkeringar precis vid huset utan förskolan rekommenderas!
BUSS: 706 går kl 18.09 från Huddinge station och stannar på Källbrinksvägen ute vid Stenmoskolan. Följ sedan vägbeskrivningen för bil. Det är ca 300 meter att gå från hållplatsen.
Buss 704 går från Fruängen kl 17.56 och stannar då nere vid Källbrinkskolan kl 18.12. Då går ni Källbrinksvägen upp till Stenmo (ca 250 m) och följer sedan vägbeskrivningen ovan.
Varmt välkomna!
/ Anna S, 0731-58 85 70 Anna schelin

 

Dela inlägg

Facebook


Kommentera