Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

1000 trädgårdar

juni 28

Vill du visa din trädgård på evenemanget Tusen trädgårdar i sommar så registrerar du den på https://www.tradgardssverige.org/evenemang/tusen-tradgardar/ 

JUST NU: Med anledning av Covid-19 (4/5 2020)
Vi ställer INTE in, vi ställer OM!
Tusen trädgårdar 2020 kommer att genomföras – i någon form.
Med ett Coronavirus som påverkar vår vardag i hela vårt land måste vi tänka till när det gäller ett så stort arrangemang som Tusen Trädgårdar. Vi värnar om er säkerhet och tar vårt nationella ansvar för att minska smittspridningen i landet. Vi kommer att genomföra Tusen Trädgårdar men inte som vanligt, utan i ett Coronasäkrat format.
Trädgårdsarbete och odling ÄR en stor och viktig del i våra liv och för många medborgare i vårt avlånga land. För många utgör därför våren en fantastisk tid och trädgården eller odlingslotten en fristad och ett paradis för lustfyllt odlande, kunskapsutbyte och eftertanke. Tusen Trädgårdar är ett arrangemang som många längtat till under en lång period och för oss är det värdefullt att se allt det engagemang och den inspiration som florerar i alla våra kanaler, såväl på hemsidan, på Instagram, som i Facebookgruppen Tusen Trädgårdar.
Vi huvudarrangörer vet att Tusen Trädgårdar är ett engagerande och värdefullt arrangemang som visar på mångfalden av trädgårdar i vårt land, där alla kan vara med och dela med sig av sitt paradis, där vi får inspiration och utbyter kunskap, tankar och idéer med andra intresserade. Därför har vi tagit beslutet att: ”Vi ställer INTE in, vi ställer OM”.
Detta medför att vi behöver se över hur ett Coronasäkrat Tusen Trädgårdar kan genomföras. Inom de närmaste veckorna kommer vi att lägga upp en plan för detta och återkommer med besked om vilket format årets arrangemang får. 2020 ÄR INGET VANLIGT ÅR, det vet vi redan. Planer ändras och roliga saker ställs in. Så måste det få vara. Men Tusen Trädgårdar BLIR DET och ett 10 års firande. Det lovar vi! Ni kan fortsatt anmäla er trädgård på hemsidan fram till sista anmälningsdag, 1 juni. Vi håller er kontinuerligt uppdaterade. Håll koll på www.tradgardssverige.org för den senaste informationen. Har ni frågor är ni varmt välkomna att höra av er så klart info@tradgardssverige.org.
Med hjärtligt gröna hälsningar, Gunnel Carlson, Riksförbundet Svensk Trädgård och Studiefrämjandet

Detaljer

Datum:
juni 28
Evenemang Kategori: