Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Besök i Torsten Wallins trädgård i yttre skärgården

juni 30 @ 10:00 - 15:00

Torsten Wallins trädgård ligger i det yttre havsbandet, på Enskär som är en ö med tre hus utan el och rinnande vatten. Trädgården har vuxit fram under 40 års tid. Torsten visar oss på plats hur en naturtomt med karga och blåsiga förhållanden, med varsam hand kan förvandlas till en trädgård i samklang med den vilda naturen.

Torsten som är landskapsarkitekt har parallellt med sin egen trädgård planerat och gestaltat parker, bostadsområden och villaträdgårdar.

Det finns massor av vackra växter i olika miljöer hos Torsten och en av de mest speciella av växterna är kanske backtimjan som förhoppningsvis blommar när vi kommer.

Kl 10.00 avgår vår förbokade taxibåt som tar oss från Furusund till ön Enskär, båtresan tar ca 45 minuter. Torsten möter oss vid bryggan sedan promenerar vi ca 10 minuter till hans trädgård. Visningen av trädgården tar ca 2 timmar. Båttaxin tillbaks är bokad till kl 14.00 så ta med dig en matsäck för lunch. Vi är tillbaks igen i Furusund ca kl 14.45.

När: söndagen 30 juni

Var: Vi samlas i Furusund (utanför Norrtälje) kl 09.45. Vi mailar alla anmälda någon vecka innan så att ni kan styra upp samåkning.

Kostnad: 400:- för sjötaxi som du betalar vid anmälan och 50:-/person som du betalar kontant vid ankomst till Torsten

Medtag: lunchmatsäck

Max antal: 12 personer och vi behöver vara minst 10 personer för att kunna genomföra aktiviteten.

Anmälan: Via detta formulär: https://www.simplesignup.se/event/145371

Sista anmälningsdag: 20 juni

Ansvarig för aktiviteten: Pia Hedenblad

Obs! Detta är en visning exklusivt för oss och vi har endast tolv platser på denna aktivitet så det är först till kvarn som gäller. Det är också viktigt att veta det är mycket ojämn terräng på ön.

Detaljer

Datum:
juni 30
Tid:
10:00 - 15:00
Evenemang Kategori:

Plats

Furusund, Norrtälje

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *