Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digital föreläsning med Gunnel Carlsson 13 maj

13 maj, 2020 @ 18:30 - 20:00

Den 13 maj kl 18.30 föreläser trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson för alla trädgårdsentusiaster via ett digitalt system som alla kan använda. Ämnet är ”Vikten av att vi odlar.”

Gunnel Carlson är en av initiativtagarna bakom Tusen Trädgårdar. Under föreläsningen kommer hon att berätta mer om Tusen Trädgårdar och hur viktigt det är att vi odlar. Genom att sätta ett frö, plantera ett träd eller dela en växt gör vi världen bättre. Tusen Trädgårdar fyller 10 år i år. Därför blir det en extra stor fest i trädgården, på odlingslotten och i kolonin den 28 juni när hela Sverige öppnar sina grindar och bjuder in till besök. Trädgården blir en mötesplats där vi lär av varandra och får inspiration!

Föreläsningen kommer att streamas ut i landet, anmäl ditt deltagande, länk för föreläsningen skickas till alla via epost när det börjar närma sig.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Hemma hos dig, via smartphone, ipad/”platta” eller dator
Tid: 13 maj kl 18.30
Kostnad: Föreläsningen är gratis och arrangeras av Studiefrämjandet
Anmälan: På denna länk: https://www.studieframjandet.se/gavleborgs-lan/gustav-arrangemang/kalenderhandelser/2020/maj/tradgardsjournalisen-gunnel-carlson—vikten-av-att-vi-odlar/

Detaljer

Datum:
13 maj, 2020
Tid:
18:30 - 20:00
Evenemang Kategori: