Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gödselhämtning hösten 2019

20 oktober, 2019 @ 13:00 - 15:00

20 oktober (OBS! Nytt datum!) finns möjlighet att hämta hästgödsel på Sundby gård. Du bokar en tid på länken nedan och håller den tiden. Det bedrivs ridskola för barn och hålls tävlingar på platsen, så vi får inte springa där andra tider. Nu har vi fått 2 timmar tilldelade, vilket gör att 30 personer kan boka in sig.

Du bokar tid när du gör din anmälan, så att vi minimerar risken för att vi hugger varandra i fötterna med spadarna eller välter med skottkärran. Kan du inte denna dag så finns ofta tips på andra ställen att hämta gödsel på i facebookgruppen. Medtag egna ”behållare” som du vill lasta gödsel i (hink, sopsäck etc) samt spade. Pirra eller skottkärra kan vara bra, då du inte får köra fram bilen till gödselstackarna, utan annars måste bära dina säckar till parkeringen.

Hästgödseln är att se som jordförbättring vid denna årstid, då det är för sent att ”gödsla” våra växter. Den bör myllas ner i jorden för att inte avge kväve till luften.

Kostnad: 20:- per hushåll som vi kommer att skänka till Sundby ridklubbs handkassa. De fixar gödsel åt oss, vi tackar genom att fylla på kaffekassan!

Anmälan: Senast 18 oktober på https://www.simplesignup.se/private_event/157396/4b1eac1abb

Enbart för medlemmar!

Ansvarig: Terttu Kinnari

OBS! Nya parkeringsregler på Sundby gård, läs noga på skyltarna

OBS! NYTT DATUM PGA DRESSYRTÄVLINGAR. 

Detaljer

Datum:
20 oktober, 2019
Tid:
13:00 - 15:00
Evenemang Kategori: