Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Pelargontävling 2020 – curla fram den finaste Pelargonen

mars 29 @ 10:00 - april 4 @ 13:00

Ett arrangemang som kommer att gå av stapeln oavsett Corona-virus eller inte är den berömda och prestigefyllda pelargontävlingen. Vi kan ännu inte lova det, men om det går som vi har planerat så tror att vi vinnaren kommer att koras under pompa och ståt i höst.
Och fram tills dess så har ni ju en kär sysselsättning att skämma bort er planta nu när man inte får träffa andra så som man vill.
Så gå inte miste om chansen att vara med i vår tävling. Sista anmälningsdag är den 29/3 och det finns fortfarande plantor kvar att boka.
Vilken sort ni ska skämma bort i år? Ja, det blir den stora överraskningen!

Dags igen för Pelargontävling, var med och utmana andra medlemmar i Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskap att få fram den ståtligaste Pelargonen. Vi köper in sticklingar från Sune Trygg i Tungelsta, alla är i samma storlek och av samma sort, sen är det upp till varje deltagare att sköta sin stickling efter konstens alla regler och hemliga knep. Tävlingen är öppen för alla föreningens medlemmar, såväl nybörjare som den mer erfarna odlaren, alla är välkomna, max antal deltagare 25.

Vinnare utses senast på 1000 meter konst som brukar gå av stapeln i slutet på september, där utser både domare och publik sin favorit.

Sticklingarna hämtas hos Pernilla Claug på Grenvägen 2 i Segeltorp. Nära Delicato. De kan hämtas kvällstid må 30/3 till to 2/4. Vill du komma annan tid så ring 070-5730275 först.

Kostnad: 35 kr

Ansvarig från föreningen: Therese Disenhed & Pernilla Claug

Sista anmälningsdag: 29 mars genom biljettbokning hos Simple signup på länken: https://www.simplesignup.se/private_event/162357/ded4d99650

Detaljer

Börjar:
mars 29 @ 10:00
Slutar:
april 4 @ 13:00
Evenemang Kategori:

Plats

Huddinge