Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Samköp av perennstöd (pionstöd)

maj 20 - maj 28

Vi i föreningen kommer att göra en sambeställning av snygga och praktiska perennstöd. De är likadana som de vi beställde 2017. Stödet tillverkas i 6-8mm tjock rundstål som rostar vackert i trädgården.
Du får 6 bockade bågar som har en lång och en kort sida och 2 svetsade ringar och en bruksanvisning, och sätter själv ihop ditt stöd med najtråd som du skaffar själv.

Byggsatsen kostar 230:-/st och du kommer att få hämta den någonstans i Huddinge-Botkyrka.


Höjden är 100 cm upp till bågen, sedan beror det på hur långt du sticker ner det i marken hur högt stödet blir. Du kan alltså sticka ner det 10-40 cm beroende på din jord och vilken växt du vill stötta, och få ett stöd på ca 60-90 cm.
Bredden på stödet är 40 cm, dvs detta är ringarnas diameter.
Du behöver köpa till najtråd/ståltråd. Det är ju bara korta snuttar som behövs, så har du ”ståltråd” hemma kan du ta den. Vi tycker att det underlättar monteringen att använda buntband innan najtråden.

Här är en monteringsguide i pdf-format: instruktion_perennstöd.

Beställ och betala dina stöd här: https://www.simplesignup.se/private_event/152747/b4165cf6a8

Din beställning är bindande. Sista beställningsdag är 28 maj.
Leveransen kommer att ske inom några veckor, vi lovar inget speciellt datum. Vi kommer inte att köpa på oss något lager, detta är det enda tillfälle som i dagsläget är planerat för att beställa stöden. Detta erbjudande gäller enbart för medlemmar i föreningen.

Frågor: anmalan@hu-bo-tradgard.org

Detaljer

Börjar:
maj 20
Slutar:
maj 28
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,