Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Shoppingresa till Södermanland

27 april, 2019 @ 13:30 - 17:00

Vi åker först till Odlarglädjens plantskola (www.odlargladjen.se), där vi träffas 13.30. Odlarglädjen är ett familjeföretag beläget strax utanför Eskilstuna i Sörmland. De har på olika sätt arbetat med odling och försäljning av växter i nästan tjugo år, och driver nu både en plantskola och en webshop. De odlar nästan alla sina växter själva vilket ger dem en bra kännedom om deras växters egenskaper och egenheter. Sortimentet styrs av vad de själva tycker om och anser vara odlingsvärt. Vi får 10% rabatt hos Odlarglädjen den dagen och två st presentkort kommer att lottas ut bland oss. Där kommer serveras fika innan vi klockan 15.00 åker vidare till Löta Trädgård (www.lota.se).

Löta odlar ca 30.000 rosor varje år, och har ett helt fält med rosor i krukor. De har dessutom en omfattande odling av buskar, bärbuskar och klängväxter i krukor.

Vi kommer att visas runt i deras trevliga handelsträdgård, där vi förutom många olika sorters rosor och perenner även hittar ett brett busksortiment, fruktträd, prydnadsträd i olika storlekar och former. Här hittar du även krukor och spaljeer och inredning.
Vi får först en visning av Johanna, sedan är det fritt fram att shoppa, vi får 15% rabatt!

Tid: lördagen 27 april kl 13.30-17.00 ca. Vi rekommenderar avfärd senast ca 12.00 från Huddinge-Botkyrka. Åk gärna tidigare och luncha på vägen!
Plats: Barva, Eskilstuna

Kostnad: 0:- för handelsträdgårdsbesöken. 80:- i bensinpengar tillkommer till chauffören som du åker med som betalas kontant till denne på plats.

Resa: Vi samåker i bilar. Ange när du gör din bokning om du söker plats i bil eller har en plats över, samt från vilket geografiskt område du reser, så parar vi ihop oss. Räkna med att du kan få ta dig till en upphämtningsplats i Huddinge-Botkyrka.

Anmälan: sker genom biljettbokning hos Simple signup, länk finns här: https://www.simplesignup.se/event/144848
Sista anmälningsdag: 20 april

Ansvarig från föreningen: Pia Påhlsson

Detaljer

Datum:
27 april, 2019
Tid:
13:30 - 17:00
Evenemang Kategori:

Plats

Eskilstuna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *