Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Uppskjutet till i höst: Trädgårdsirisar med Gunilla Härefelt

april 2 @ 19:00 - 21:00

I samråd med föredragshållaren har vi valt att skjuta upp föredraget om trädgårdsirisar (2/4) till i höst. Ni som redan bokat er behåller era biljetter/platser tillsvidare. Om någon inte kan det nya datumet så löser vi in er biljett då.

Vi återkommer med nytt datum.

Gunilla är självlärd amatör som har specialiserat sig på trädgårdsirisar – moderna hybrider, så kallade “germanica-hybrider”. Hon har odlat iris i drygt 10 års tid och har på senare år börjat göra egna korsningar, som hon handpollinerar och driver upp från frö. Hon importerar alla irisar själv, eftersom urvalet på svenska plantskolor är väldigt begränsat. Gunilla berättar hur hon gör, och pratar om odling (jord, läge, gödning, delning, plantering, sjukdomar och problem mm). Lite historik, odlingsvärda sorter, fröförökning mm. Även tips på inköpsställen och internetsidor.

Tid: torsdagen den 2 april, kl 19.00 – 21.00

I samråd med föredragshållaren har vi valt att skjuta upp föredraget om trädgårdsirisar till i höst. Ni som redan bokat er behåller era biljetter/platser tillsvidare. Om någon inte kan det nya datumet så löser vi in er biljett då.

Vi återkommer med nytt datum.

 

Plats: Stora salen, Kulturhuset i Huddinge centrum

Kostnad: 50:- för medlemmar, 150:- för icke-medlemmar

Ansvarig från föreningen: Terttu “Teppi” Kinnari

Sista anmälningsdag: 1 april. Anmälan sker

genom biljettbokning hos Simple signup: https://www.simplesignup.se/event/162263

Detaljer

Datum:
april 2
Tid:
19:00 - 21:00
Evenemang Kategori:

Plats

Kulturhuset, Huddinge