Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Trädgårdsträffar 2018

15 maj, 2018 @ 08:00 - 18:30

Vi besöker varandras trädgårdar, balkongodlingar och kolonilotter och pratar trädgård och inspireras. Detta är ett bra tillfälle att under trevliga former lära sig mer om trädgård eller dela med sig av sin kunskap till andra. Det är också ett fantastiskt tillfälle att få massa inspiration. Man kan få tips och råd av besökarna till sin trädgård. Tänk på att detta inte är en trädgårdstävling utan ett tillfälle för oss som älskar trädgårdar att träffas och prata och byta erfarenheter. Alla kan vara med!

Du väljer datum och bestämmer själv om du vill öppna trädgården även för övriga medlemmar i föreningen eller om det bara ska vara för denna ”slutna grupp”. Både vi och också många av våra medlemmar uppskattar dock att så många träffar som möjligt blir öppna för alla medlemmar (det kommer troligen vara möjligt med föranmälan så man vet i förväg hur många som beräknas komma på besök). Beroende på hur många som anmäler intresse, så kan vi dela upp oss i mindre grupper. Om man redan vid uppstartsmötet meddelar att man vill öppna sin trädgård även för andra, så kommer det att läggas ut på hemsidan i maj. Kommer man på lite senare att man vill öppna sin trädgård för övriga medlemmar så kan man själv annonsera om det i vår facebookgrupp. Övriga träffar informeras om endast internt i ”Trädgårdsträff-gruppen”.

Alla ni som anmält att ni vill delta och öppna era trädgårdar blir inbjudna till ett uppstartsmöte och trädgårdsvisning som preliminärt planeras till tisdagen den 15/5 kl 18:30 hos Pia Hedenblad i Tullinge. Då kommer vi tillsammans att boka datum, tider, form för visning av allas trädgårdar. Därför är det viktigt att delta i detta första möte.

Anmälan: maila anmalan@hu-bo-tradgard.org

Sista anmälningsdag: 10 maj

Uppstartsmöte: tisdagen den 15/5 kl 18:30, Vintervägen 13a Tullinge

Ansvariga från föreningen: Pia Hedenblad 0723-739340 eller Maria Korell 0704-218 717.

Detaljer

Datum:
15 maj, 2018
Tid:
08:00 - 18:30
Evenemang Kategori:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *