Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Trädgårdsträffar 2020

19 maj, 2020 @ 18:30 - 20:30

Vi besöker varandras trädgårdar balkongodlingar/kolonilotter och pratar trädgård och inspireras. Detta är ett bra tillfälle att under trevliga former lära sig mer om trädgård eller dela med sig av sin kunskap till andra. Det är också ett fantastiskt tillfälle att få massa inspiration. Tänk på att detta inte är en trädgårdstävling utan ett tillfälle för oss som älskar trädgårdar att träffas och prata och byta erfarenheter. Alla kan vara med!

På uppstartsmötet 19 maj kommer vi tillsammans att boka datum, tider och form för visning av allas trädgårdar. Därför är det viktigt att delta i detta första möte. Beroende på hur många som anmäler intresse, så kan vi dela upp oss i mindre grupper. Om man redan vid uppstartsmötet meddelar att man vill öppna sin trädgård även för andra i föreningen så kommer det att läggas ut på hemsidan i maj. Kommer man på lite senare att man vill öppna sin trädgård för övriga medlemmar så kan man själv annonsera om det i vår facebookgrupp. Övriga träffar informeras om endast internt i ”Trädgårdsträffsgruppen”.

Det vore roligt om du som anmäler dig till att delta i Trädgårdsträffarna även väljer att öppna din trädgård på ”Tusen trädgårdar” söndagen den 28 juni. På så sätt missar du inget och kan besöka massor av trädgårdar under säsongen ändå. På www.tradgardsriket.se kan du läsa mer om Tusen Trädgårdar.

Tid: Uppstartsmöte tisdagen den 19 maj kl 18.30

Plats: Vintervägen 13a, Tullinge

Anmälan: sker genom mail till anmalan@hu-bo-tradgard.org, märk anmälan med Trädgårdsträffar 2020. Ange gärna mobilnummer och adress vid anmälan.
Sista anmälningsdag: 17 maj

Ansvarig från föreningen: Pia Hedenblad

0723-739340 & Maria Korell 0704-218717

Detaljer

Datum:
19 maj, 2020
Tid:
18:30 - 20:30
Evenemang Kategori:

Plats

Tullinge