Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Trädgårdsvisning, Segeltorp

maj 28 @ 18:30

Torsdagen den 28/5 är det dags för årets första trädgårdsvisning hos Sven och och mig på Grenvägen 2 i Segeltorp. Vi samlas kl 18.30 på garageuppfarten. Man får parkera på gatan, men det finns även parkering nere i industriområdet. Tyvärr kommer vi inte att ha fika på grund av Corona-risken. För er som varit hos oss tidigare, är det mycket som är ändrat sen senast. Här en liten sammanfattning:
I höstas tog vi ner nästan hela vår thujahäck mot gatan och från att ha varit en mycket hemlig trädgård är den nu inte alls hemlig längre, på både gott och ont (det är svårt att fira World Naked Gardener Day) men samtidigt har vi fått många värdefylla kvadratmetrar att fylla med med nya skojiga idéer.

När vi ändå höll på så tog vi i våras ner ytterligare en thujahäck, den här gången mot grannen, och här har vi storsvulstiga planer på en japansk trädgård à la Sven och Pernilla (fast vi har inte en aning om hur en sådan ser ut).
 
Så för att sammanfatta det: Vår trädgård är under ständig förvandling och just nu ligger fokus mest på bygge och grönsaksodling, och att svetsa saker.
Och förstås att skapa insynsskydd igen, fast på ett trevligare sätt, utan thujor.
 
Välkomna till oss!
Sven och Pernilla

Detaljer

Datum:
maj 28
Tid:
18:30
Evenemang Kategori:

Plats

Segeltorp