Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vårlökar och vårens tidiga perenner – en inspirationsgrupp för dig med längtan

mars 8 - maj 31

Aldrig har vi som nu under pandemin längtat så efter de tidiga vårtecknen, redan innan den första snön omfamnat oss. De tidiga vårtecknen i form av vårlökar och tidiga perenner har alltid varit viktiga men nu har vi en längtan större än någonsin.
Därför bjuder vi under våren in till ett frossande i vad som finns där ute och kanske inspiration till något nytt till nästa vår? Vi får inspiration genom att göra trädgårdssafari i varandras trädgårdar. Lägg gärna ut bilder och filmer från besöken i vår facebookgrupp så de som inte har möjlighet att delta i besöken ändå får vara med och njuta av all den fina vårfägringen.


Kanske har du en ovanlig eller tidig perenn? Hur välkomnar du våren i just din trädgård? I denna grupp finns inget krav på att öppna upp sin trädgård för att få besöka andra. Beroende på pandemiläget så anpassar vi formerna.

Tid: Vid årets första vårtecken. De som vill öppna sina trädgårdar lägger själva ut en inbjudan i vår gemensamma facebookgrupp, helst minst 1 vecka innan. Vi kan hjälpa till att också lägga ut en inbjudan på hemsidan. Maila då text och bild till webmaster@hu-bo-tradgard.org i god tid innan träffen.
Du som vill besöka en Vårträdgård får hålla ögonen öppna och hålla utkik efter inbjudningar i Facebookgruppen.
Väl mött i vårens klorofyll!
Ansvarig från föreningen: Pernilla Helmersson
Har du frågor kontakta mig via e-post: pernilla.helmersson@hotmail.com eller Messenger.

Detaljer

Börjar:
mars 8
Slutar:
maj 31
Evenemang Kategori: