Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Växtloppis 6 juni utan trängsel

juni 6 @ 13:00 - 15:00

Växtloppisen 6 juni kommer pga Corona i år att bli ett facebookevenemang i samma anda som rekoringarna, där varje säljare presenterar sitt utbud någon vecka innan loppisdatumet, och man får boka det man vill ha direkt i inlägget. Säljarna bestämmer sedan om det är enbart upphämtning hos respektive person som gäller för just dem eller om man även erbjuder utlämning vid en bestämd, gemensam tid på parkeringen vid Café Nytorp, så att man kan hämta växter från flera säljare samtidigt. Växterna skall vara färdigpackade i påsar och betalningen swishas, så att de kan överlämnas utan fysisk kontakt. Vi återkommer med mer info om detta. Men vill du köpa eller sälja växter 6 juni år så gå med i: https://www.facebook.com/groups/HuBotradgard/ redan nu. Du måste vara medlem i föreningen för att kunna vara med i facebookgruppen och på detta evenemang.
Vi tycker att det är tråkigt att vi inte kan genomföra evenemanget som vi brukar, men det brukar komma mer än 300 personer och vara stor trängsel framför försäljningsborden. Detta är inte genomförbart med de restriktioner som Regeringen och Folkhälsomyndigheten utfärdat.

Ansvarig från föreningen: Jenny Wik Norling, anmalan@hu-bo-tradgard.org

Vår traditionella växtloppis äger rum lördagen den 6 juni på Café Nytorp vid Källbrinks IP i Huddinge. Detta brukar locka massor av Huddingebor som kommer och fyndar bland det som föreningens medlemmar säljer, t ex perenner, sommarblommor, grönsaksplantor, krukväxter, trädgårdsböcker och andra trädgårdsrelaterade produkter.

Tid: lördag den 6 juni, kl 13.00 – 15.00, försäljningen startar 13.00 vid given signal
Plats: Café Nytorp, Gamla Stockholmsvägen 89 (Nära Källbrinks IP).
Kostnad: Kostnad 60 kr/person och säljare – endast medlemmar får sälja, du tar själv med bord och påsar till dina plantor.

Sista anmälningsdag för säljare: 30 maj. Anmälan sker genom biljett-bokning här: https://www.simplesignup.se/event/162359 

Detaljer

Datum:
juni 6
Tid:
13:00 - 15:00
Evenemang Kategori: