Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vegetativ förökning – flyttat till 28 april

april 28 @ 19:00 - 20:30

Lär dig allt om vegetativ förökning med hjälp av sticklingar, onsdagen den 10 februari 28 april

Eva Rönnblom kommer till oss och håller ett föredrag om att föröka växter med hjälp av sticklingar. Eva är en bra föredragshållare och kunnig trädgårdsprofil och författare. Hon har varit hos oss flera gånger förut, och det är alltid mycket uppskattat.

Eva tar med sig en av sina böcker som hon lottar ut bland deltagarna.

Detta föredrag äger rum i Stora salen, Kulturhuset, Huddinge C. Salen tar normalt 150 deltagare, och vi tar in max 40 personer på detta föredrag. På så sätt kan vi hålla avstånd till varandra i lokalen. Vi kommer att spärra sittplatser så att vi sitter jämnt utspridda i lokalen.

Vi tar alla tillsammans ansvar för att trängsel inte uppstår på väg in eller ut. Det finns gott om toaletter precis utanför lokalen för handtvätt. Vi skippar fika för att undvika trängsel.

OBS! Detta gäller under förutsättningar att då gällande coronarestriktioner tillåter detta.

Om du känner dig hängig eller får förkylningssymptom så stannar du hemma. Maila och meddela att du inte kommer på anmalan@hu-bo-tradgard.org, så tidigt som möjligt. Samma sak gäller om någon närstående eller någon i ditt hushåll är sjuk med influensaliknande symtom.

Tid: onsdagen 10 februari 28 april, kl 19.00-20.30

Plats: Stora salen, Kulturhuset (fd Folkets hus) Huddinge C

Kostnad: 0:- för medlemmar med familjemedlem/respektive/vän

Anmälan: sker genom biljettbokning hos Simple signup, på länk: https://www.simplesignup.se/private_event/175622/271e3df30d

Sista anmälningsdag: 19 april

Ansvarig från föreningen: Jenny Wik Norling, anmalan@hu-bo-tradgard.org

 

I samband med Årsmötet 9 mars har vi dragning i kruklotteriet, där första pris är ett presentkort på en lokal handelsträdgård. Du kan på denna länk köpa lotter för 10:-/st. Du kan köpa hur många lotter du vill, det ökar din chans att vinna.

Du kan även köpa dina lotter genom att swisha till ordförande Helena Hemming på telefonnummer 0730 755765, skriv ”kruklotteriet” som meddelande.

Detaljer

Datum:
april 28
Tid:
19:00 - 20:30
Evenemang Kategori:

Plats

Kulturhuset, Huddinge