Föredrag: Trädgårdslycka med Hannu Sarenström, onsdagen 15 mars

Hej alla ni som kommer på årsmötet och/eller detta föredrag! Missa inte att vi skall vara i Källbrinksskolans aula, i Fullersta i Huddinge. Adressen är Källbrinksvägen 55.

Årsmötet börjar kl 18.00, föredraget kl 19.15!

Det finns få parkeringsplatser direkt bakom skolan, nära busshållplatsen, så samåk gärna eller parkera i bostadsområdet. Buss 704, 706 tar dig till Källbrinksskolan från Huddinge C på 7 min. Se www.sl.se för tider. Du kan också parkera på Källbrinks IP och ta en femminuterspromenad till skolan på gångvägen. Kika på kartan innan så att du hittar. Det tar ca 30 min att gå från Huddinge centrum.

Hannu tar oss med på en berättelse om trädgårdens rum och atmosfärer, vackra samplanteringar och ljuvliga växter som håller din trädgård i blom säsongen ut. Välkommen till en välfylld och inspirerande trädgårdslycka med inspiratören, författaren och trädgårdslegenden Hannu Sarenström.

Detta föredrag kommer att hållas direkt efter årsmötet. Notera att vi har annan lokal än vanligt.

Tid: 19.15-21.00
Plats: Källbrinksskolans aula, Källbrinksvägen 55, Huddinge. Det finns få parkeringsplatser direkt bakom skolan, nära busshållplatsen, så samåk gärna eller parkera i bostadsområdet. Buss 704, 706 tar dig till Källbrinksskolan från Huddinge C på 7 min. Se www.sl.se
Kostnad: Gratis för medlemmar, icke medlemmar betalar 100:- till föreningens bg-konto  5756-6390 senast 9/3 efter att du fått bekräftelse om att din anmälan är mottagen. Märk din inbetalning med ditt namn samt 0315.
Fika: Föreningen bjuder alla medlemmar som deltar i årsmötet på fika efter årsmötet men före föreläsningen.
Anmälan: I formuläret nedan eller till anmalan@hu-bo-tradgard.org. Ange i din anmälan om du kommer på både årsmöte och föredrag.
Ansvarig från föreningen: Pia Påhlsson

Anmälan till årsmöte & föredrag

Ditt namn (obligatoriskt)
Jag är medlemJag är inte medlem

Jag vill också anmäla

Också medlemIcke medlem

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Jag/vi vill beställa fikaVi vill inte fika

Jag kommer på årsmötet 18:00-18:45
Jag kommer på föredraget 19:15-21:00

Meddelande

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)

 

 

Dela inlägg

Facebook