Föreläsning: Grön trädgård året om, torsdagen 19 oktober

Christian Brown kommer att berätta för oss hur man får en grön, skön och vacker trädgård året om.
Planerar vi trädgården med fokus även på höst och vinter kan vi få fantastiska trädgårdar som blir gröna och spännande även vintertid och faktiskt kan bjuda på en del blommor och grönt även i december.

Han kommer inte bara berätta om barrväxter, utan även bladväxter och perenner som är gröna året om. Han berättar också om en del växter som visserligen fäller sina blad i dramatiska färger om hösten men som sedan bidrar med spännande barkfärger eller intressanta grenformer.

Christian Brown arbetar under våren och hösten som trädgårdsmästare hos Zetas handelsträdgård i Kungens Kurva. Under vintrarna arbetar han som lärare vid trädgårdsmästarutbildningen i Stockholm.

Tid: torsdagen 19 oktober kl 19.00 – 21.00
Plats: Stora salen, Kulturhuset (fd Folkets hus), Huddinge C
Kostnad: Föreläsaren har bett föreningen göra en insättning till Världs-naturfonden(WWF) istället för att ge honom någon ersättning. Föreläsningen är därmed gratis för alla medlemmar. Vill man som deltagare också skänka ett bidrag till WWF så finns det möjlighet att göra det på plats. Icke medlemmar betalar 100:- per person i entré(150:- inkl fika).
Fika: Önskar man förbeställa fika så kostar det 50:-/person
Anmälan: Anmälan sker genom biljettbokning på denna länk
Sista anmälningsdag: 12 oktober
Ansvarig från programgruppen: Pia Hedenblad

 

 

Dela inlägg

Facebook