Föreläsning om pelargonpassion med Pia Hedenblad, onsdagen 6 april

Pia

Vår medlem Pia Hedenblad berättar om sin stora passion för pelargoner. Det blir en föreläsning om pelargonernas ursprung och dess omfattande art- och sortrikedom. Men också en berättelse om glädjen att odla och samla på pelargoner samt handfasta tips på att sköta om dem och också föröka dem. Pia kommer även att ha med sig egna sticklingar till försäljning.

Tid: onsdagen 6 april, kl 18.30 – 20.30

Plats: Botkyrka hembygdsgille, Trädgårdstorpsvägen 52, Tullinge. Det finns gott om parkeringar framför lokalen och kommer man med buss så heter hållplatsen ”Trädgårdstorp” och dit kommer man med buss 722 och 723.

Fika: Kaffe/té och smörgås samt pelargonkaka ingår i entréavgiften. Du som har allergier mot i smörgåssammanhang vanligt förekommande ingredienser uppmanas att ta med egen smörgås till denna aktivitet.

Kostnad: 100:- för medlemmar. Icke medlemmar betalar 150:- som sätts in på föreningens bg-konto 5756-6390 senast 1/4 mars, märk din insättning med 0406 samt ditt namn, så är det lättare för kassören att koppla ihop med rätt person & rätt aktivitet.

Ansvarig från programgruppen: Pia Hedenblad

Sista anmälningsdag: 1 april

Anmälan: Via formuläret nedan, eller till anmalan@hu-bo-tradgard.org

Anmälan till föredrag om Pelargoner:

Ditt namn (obligatoriskt)
Jag är medlemJag är inte medlem

Jag vill också anmäla

Också medlemIcke medlem

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Meddelande

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)

Dela inlägg

Facebook


Kommentera