Föreläsning/teorikurs i fruktträdsbeskärning

Torsdagen 11 september bjuder vi in Ann-Catrin Thor för att hålla en teoretisk kurs/föreläsning i fruktträdsbeskärning.  Ann-Catrin Thor arbetar som trädgårdsrådgivare på Riksförbundet svensk trädgård, samt är den som ansvarar för ”grönt kort”-utbildningen av trädbeskärare. Ann-Catrin är kort sagt en av dem som kan mest om fruktträdsbeskärning i Sverige.

Vi får svar på alla frågor vi har kring fruktträdsbeskärning – samt några till. Vad ska man tänka på? Hur ska man beskära sina träd? Vad ska man inte göra? När ska man beskära träden? Vad är JAS-beskärning? Vilka verktyg och redskap ska vi använda?

Den 13 september kommer hon och håller en praktisk kurs. För att få deltaga i den krävs det att du har deltagit i denna teorikurs.

Kostnad: 100:- för medlemmar, 150:- icke medlemmar. Alla betalande medlemmar som kommer får ta med sig en kompis som är icke-medlem gratis på föredraget! Anmäl er bägge två på vanliga anmälningsadressen.
Tid: 19.00-21.00
Plats:  Källbrinkskolans aula, Källbrinksvägen 55. Buss 706 och 704 stannar utanför skolan, bilparkering finns bakom skolan med infart från busshållplatsen.
Fika: Fika ingår i entrépriset
Sista anmälningsdag: 8 september
Anmälan: anmäler dig gör du som vanligt,  via mail  till anmalan@hu-bo-tradgard.org eller i formuläret nedan. OM du saknar tillgång till dator så kan du ringa till vår ”anmälningshjälpreda” Karin Nilsson, så mailar hon åt dig,  08-711 76 26.
Ansvarig från programgruppen: Jenny Wik Norling


Anmäl dig här:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Jag är medlemJag är inte medlem

Jag är medlem, och tar med mig en kompis som inte är medlem som får gå gratis, och skriver h*ns namn i meddelandefältet nedan

Ditt meddelande

Svara på frågan nedan (obligatorisk att svara på)

 

 

Dela inlägg

Facebook


Kommentera