Nytt datum: Så får du det perfekta växthuset, föredrag tisdagen 31 oktober

Innan du köper eller bygger ditt växthus, uterum eller orangeri måste du göra ett grundligt förarbete för att alla dina önskningar ska slå in. Denna kväll kommer Robin Divander och berättar för oss vad vi ska tänka på.

Ett växthus, uterum och/eller orangeri ligger ofta högt upp på önskelistan hos människor både med och utan trädgård. Men ett växthus är många gånger en rätt stor investering i både tid och pengar så det är ju bra om det blir rätt, och då gärna redan från början.
Vi kommer bl.a få veta mer om:
– Olika växthustyper och deras egenskaper, för och nackdelar
– Materialval
– Viktigt att tänka på innan man startar
– Praktiska lösningar (ex bevattning, isolering etc)

Robin Divander har läst biologi vid Stockholms universitet, studerat byggnadsteknik vid högskolan i Borlänge och nyligen tagit sin examen i kvalificerad trädgårdsanläggning vid Akademi Båstad, där hans examensarbete handlade om just växthus. Robin är en erfaren kursledare och föreläsare som bland annat hållit en uppskattad gärdesgårdskurs hos oss.

Tid: 19.00-21.00 tisdagen 31 oktober.
Plats: Stora salen i Kulturhuset Huddinge C, fd Folkets hus
Kostnad: 100:-/person för medlemmar och 150:-/person för icke medlemmar. Önskar man beställa fika så kostar det 50:-/person.
Sista anmälningsdag: 24 oktober
Anmälan: Anmälan sker genom biljettköp på denna länk
Ansvarig från programgruppen: Pernilla Helmersson

Du som har en biljett till det inställda datumet 3 oktober:
Det nya datumet för Växthusföredraget blir 31 oktober kl 19.00.
Din biljett och eventuella fikabokning är giltig till detta datum, det är bara att dyka upp. Om du inte kan komma denna dag och vill ha biljettpriset återbetalt så meddelar du oss på anmalan@hu-bo-tradgard.org innan 22/10.

Dela inlägg

Facebook