Trädgårdsdag med humleshow, söndag 31 jan

Traditionsenligt börjar vi trädgårdsåret med en trädgårdsdag.
Vi börjar 13.00 med ett annorlunda föredrag.
Insektsexperten och dockmakaren Urban Wahlstedt kommer och berättar om våra insekter i trädgården med fokus på getingar och humlor. En del av er kanske träffade honom på trädgårdsmarknaden på Hågelby våren 2015 där han var en av utställarna. Urban kommer att ha med sig sina fantastiska skalenliga modeller av insekter.

I pausen på föredraget kommer vi att njuta av knytisfikabuffé.

Fröminglet kommer att äga rum på denna trädgårdsdag istället för som en separat aktivitet. De som vill får ta med sig fröer, sticklingar, krukor, trädgårdsböcker och liknande, och sälja eller byta med övriga medlemmar. Meddela när du gör din anmälan om du kommer att ha med något så att du behöver en försäljningsplats.

Tid: söndagen 31 januari kl 13.00-16.00

Plats: Hörningsnässkolans matsal. Adressen är Hörningsnäsvägen 7, i Huddinge, men det finns även en parkering på Lännavägen.

Fika: Knytisfikabuffé – Ta med valfritt fikabröd så dukar vi upp vi en ”knytisbuffé”, samt det du själv vill dricka till(kaffe, te, etc). Det brukar bli mycket fika, så har du svårt att hinna ordna fikabröd så kom ändå!

Kostnad: 100:- för medlemmar som sätts in på föreningens bg-konto 5756-6390 senast 26 januari, märk din insättning med 0131 samt ditt namn, så är det lättare för kassören att koppla ihop med rätt person & rätt aktivitet.

Ansvariga från programgruppen:
Lena Hamnell, Jenny Wik Norling, Terttu Kinnari

Sista anmälningsdag: 20 januari

Anmälan: Via formuläret nedan, eller till anmalan@hu-bo-tradgard.org.
Denna aktivitet är endast öppen för medlemmar i Huddinge-Botkyrka trädgårdssällskap! 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Dela inlägg

Facebook


Kommentera