Pilflätning 17/5 eller 30/5

Favorit i repris! Vi åker till Katrinebergs pil och korg och lär oss att göra snygga växtstöd och enkla korgar.  Då vi bara kan vara 6 personer vid varje tillfälle så har vi bokat två datum: 17/5 och 30/5.

Vi sitter i deras växthus där det kan bli väldigt varmt om man har tur med vädret, så ha gärna lager på lager av kläder. Tag med egen sekatör.

Vi börjar kl 10 och håller på till kl 17. Ni tar själva med lunch (sallad o mackor, soppa i termos tex)och fikabröd, Ilona har té och kaffe.

Ange när du anmäler dig vilken dag du helst vill komma,
samt om du har möjlighet att byta datum om det blir fullt eller om den ena dagen blir inställd pga för få anmälda. Om någon är sugen på att göra ett flätat träd i levande pil, eller köpa med sig självplockad pil så välj det tidigare datumet, då pilen riskerar att vara utslagen 30/5.

Vi samåker dit, så meddela när du anmäler dig om du har plats i bil eller om du vill åka med någon, så försöker vi att pussla ihop det. Tänk på att växtstöd tar plats i bilen, när ni planerar samåkning.

Katrinebergs pil samarbetar med Studieförbundet vuxenskolan, vilket innebär att vi har en försäkring som täcker färd till och från Katrinebergs pil samt om något händer under dagen.
Därför behöver de namn, adress, telefon, personnummer och mailadress till dem som kommer.

Kostnad: 500:- + materialkostnad, betalas på plats.
Anmälan: Fyll i formuläret nedan eller maila följande uppgifter till anmalan@hubo-tradgard.org: namn, adress, telefon, personnummer och mailadress, om du vill gå 17/5 eller 30/5 eller om det inte spelar någon roll vilken av dessa dagar.
Sista anmälningsdag: 26 april, för att Ilona skall hinna blötlägga pil
Minimiantal är 4 personer per dag, max 6 personer.
Plats: Katrinebergs Pil & Korg, Hjulsta 6, Katrineberg (ca 1,5 timmes restid). www.pil-korg.se
A
nsvarig från programgruppen: Anna Berg

Anmälan till Pilflätningskurs

Ditt namn (obligatoriskt)
Jag är medlemJag är inte medlem

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Jag vill gärna åka med någonJag har plats över i min bil

Kan du bara ett datum eller fungerar bägge lika bra?
Jag kan gå kursen 17/5
Jag kan gå kursen 30/5

Meddelande

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)

Dela inlägg

Facebook


Kommentera