Praktisk kurs i fruktträdsbeskärning

Lördagen 13 september håller Ann-Catrin Thor en praktisk kurs i fruktträdsbeskärning, i en trädgård i/nära Huddinge. Grundkrav för att få deltaga i denna kurs är att man gått den teoretiska kursen 11/9. 13/9 kommer teorin att omsättas i praktik, och vi tar oss an träden gruppvis under instruktioner av Ann-Catrin. Målet efter att ha gått denna kurs samt teorikursen, är att våga/kunna ta hand om sina egna fruktträd.

Ann-Catrin Thor arbetar som trädgårdsrådgivare på Riksförbundet svensk trädgård, samt är den som ansvarar för ”grönt kort”-utbildningen av trädbeskärare. Ann-Catrin är kort sagt en av dem som kan mest om fruktträdsbeskärning i Sverige.

Kostnad: 500:- för medlemmar, 550:- för icke medlemmar. OBS! Medlemmar (även nya)har förtur fram till 1/9, men ställ dig gärna på kö även om du inte är medlem, så får du besked 2/9 om du har en plats eller ej.
Antal deltagare: Det finns 15 platser
Tid: 10.00-15.00
Plats: I en trädgård i Huddinge eller södra Stockholm. Besked om adress lämnas senare till de som anmält sig till kursen. Det finns säkert möjlighet till samåkning.
Medtag: Medtag lunchmatsäck samt sekatör/såg om du har
Anmälan: anmäler dig gör du som vanligt till anmalan@hu-bo-tradgard.org eller i formuläret nedan. OM du saknar tillgång till dator så kan du ringa till vår ”anmälningshjälpreda” Karin Nilsson, så mailar hon åt dig, 08-711 76 26.
Ansvarig från programgruppen: Jenny Wik Norling

Anmälningsformulär:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Jag är medlemJag är inte medlem

Ditt meddelande

Svara på frågan nedan (obligatorisk att svara på)

Dela inlägg

Facebook


Kommentera