Svetskurs lördag den 20 februari

Detta tillfälle är fullt, men vi erbjuder kursen även på söndagen 21/2, då vi har EN plats kvar i skrivande stund

I många år har ni medlemmar önskat att föreningen anordnar en svetskurs. Väntan är nu över! Vi åker till smidesföretag 2-Con i Bålsta. Företaget har en mekanisk verkstad, bred kunskap och kompetent personal.

Kursen inleds med att behandla olika säkerhetsaspekter vid svetsning samt hur utrustningen hanteras. Vi går även genom en grundläggande beskrivning av de olika svetsmetoderna och genomgång av material som skall bearbetas.

Därefter börjar det praktiska lärandet där du testar på pinnsvetsen MMA. Innan dagen är slut har du tillverkat din första spaljé eller kryddbänk. Material tillkommer. Om tid och möjlighet finns kan du köpa material till ytterligare objekt till kilopris.

Vi samåker dit, så meddela när du anmäler dig om du har plats i bilen eller om du vill åka med någon, så försöker vi att pussla ihop det. Det går också bra att åka med Pendeltåg till Bålsta, transport från stationen kan ordnas.

Tid: Lördag den 20 februari 09.00 – 16.30 ( Bilresan från Huddinge tar ca 1 tim ). Detta tillfälle är fullt, men vi erbjuder kursen även på söndagen 21/2, då vi har EN plats kvar i skrivande stund
Plats: Tegelbruksvägen 10, Bålsta
Kostnad: 1500 kr Betalas till Bankkonto SEB 5400 10 163 46 Hesa produkter, när du har fått bekräftelse om att du har en plats. Material tillkommer. Om tid och möjlighet finns kan du köpa material ytterligare objekt till kilopris.
Begränsat antal platser: 6 st, som även är minimiantal för att kursen ska bli av.
Sista anmälningsdag: 30 januari
Anmälan: Maila till anmalan@hu-bo-tradgard.org så att du är säker på att vi ser din anmälan
Medtag: Oömma kläder, matlåda, det finns matsal med möjlighet att värma matlådan. Vi bjuder på fika.
Ansvarig: Tuula Ranebäck 070-675 63 34

Dela inlägg

Facebook


4 reaktion på “Svetskurs lördag den 20 februari”

Kommentera