Workshop i smide, söndag 15 november

Välkommen på en smidesworkshop på Hults bruk som ligger 12 km från Norrköping.
Smeden Robert Björk kommer att hjälpa, guida och introducera smide för oss. Vi kommer att få tillverka något tjusigt till trädgården. Alla behöver inte göra samma sak! Man kan t ex göra en trollslända, fågel eller ett hjärta. Inga förkunskaper behövs. Max 12 deltagare. Kursen är efterlängtad och riskerar att snabbt bli full så skynda att anmäla dig.

Tid:
Söndag 15 november kl 10:00-17:00

Plats: Hults Bruk som ligger 12km från Norrköping. http://hultsbruk.se
Kostnad: 500kr som ska sättas in på föreningens bg-konto: 5756-6390 senast 1 november, efter att du har fått en bekräftelse om att du har en plats. Märk din insättning med 1115 samt ditt namn, så är det lättare för kassören att koppla ihop med rätt person & rätt aktivitet. Efter betalningen är anmälan bindande. Medlemmar i Huddinge Botkyrka trädgårdssällskap har företräde till kursen.
Tag med: oömma tåliga kläder såsom jeans eller arbetsbyxor, hela stadiga skor (inte tofflor) stålhättor, skyddsglasögon och hörselskydd är inte ett måste men tag med det om du har. Tag med det du vill äta under dagen.
Resa: Vi samåker i egna bilar. Ange vid din anmälan om du kan köra eller vill åka med. Passagerarna betalar bensinpengar till dem som kör.
Anmälan: Görs till anmalan@hu-bo-tradgard.org
Sista anmälningsdag: 1 november
Kursansvarig: Maria Korell. Har du frågor kan du ringa mig kvällstid på 0704-218717

Anmälan till smideskurs

Ditt namn (obligatoriskt)
Jag är medlemJag är inte medlem

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Jag vill gärna åka med någonJag har plats över i min bil

Meddelande

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)

Dela inlägg

Facebook


Kommentera