Personal shopping/gräs- och perennprat med Lars Engström, torsdag 27 augusti

Vi testar ett annorlunda upplägg med växtprat med Lars Engström, som föreläste om prydnadsgräs på senaste årsmötet. Han kommer med släpet lastat med höstperenner och prydnadsgräs till bra priser, och berättar och visar vad som är extra odlingsvärt och vad du ska satsa på i trädgården. En egen personal shopper!

Då vi är en begränsad grupp finns utrymme för frågor och personliga råd. Sluten grupp max 20 personer. Betalning av växter sker kontant, med swish eller med kort via iZettle.

Café Kajkanten stänger 18.00, men håller öppet några minuter till bara för oss så att vi hinner handla fika/smörgåsar. Vill du köpa en av deras berömda räkmackor så säg till redan när du anmäler dig, så gör de i ordning en i förväg så att du slipper vänta. Räkmackorna kostar 89 kr. Det finns också pajer, t ex västerbotten, spenat & fetaost, lax mm för 69 kr samt fika.

Tid: torsdag 27 augusti kl 18.00-20.00
Plats: Café Kajkanten i Hamringe industriområde, Hamringevägen 6, Tullinge. Vi är utomhus på grusplanen, vid cafémöblerna.
Kostnad: Ingen, förutom fika & växter.
Fika: finns att köpa på plats hos Café Kajkanten. Vill du beställa räkmacka så måste detta göras i förväg, säg till vid din anmälan.
Anmälan:  Nedan eller maila anmalan@hu-bo-tradgard.org senast 21 augusti,  men gärna så snart som möjligt
Ansvarig från föreningen: Jenny Wik Norling

 

Anmälan till personal shopping gräs & höstperenner

Ditt namn (obligatoriskt)
Jag är medlemJag är inte medlem

Jag vill också anmäla

Också medlemIcke medlem

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Jag vill förbeställa en räkmacka
Jag handlar annat fika på plats 17:45-18:00 istället

Meddelande

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)

 

Dela inlägg

Facebook


Kommentera