Shoppingresa till Ängsäters perenner 4 juni

Även i år är vi välkomna till Ängsäters!

Ängsäters har ett brett sortiment av perenner, perenna kryddväxter, prydnadsgräs och ormbunkar. De säljer vanligtvis till plantskolor, men denna dag öppnar de för oss och några fler trädgårdsföreningar att få handla till specialpriser.

Först presenterar Krister Lööf verksamheten och informerar om prissättning och vad som gäller under besöket, sedan får vi gå runt på egen hand, titta och handla plantor. Det är viktigt att vi är på plats senast kl 10.00. Det tar ca 30 minuter att köra från färjan.

Vägbeskrivning: Ta färjan från Slagsta, följ vägen mot Färentuna, efter ca 14 km ligger Ängsäters Perenner på höger hand. Ser du en brandstation på vänster sida har du kört lite för långt! Kör tillbaka en liten bit.

Mer information hittar du på www.angsatersperenner.se

OBS! Endast kontant betalning eller Swish gäller på plats

Tid: Lördag 4 juni kl 10:00 – 13:00
Kostnad: Ingen kostnad till föreningen eller Ängsäter(förutom pris för plantor), men samåker ni så får chauffören sälvklart bensinpengar samt del av färjekostnad
Sista anmälningsdag: 29 maj
Anmälan: Nedan, eller via E-post: anmalan@hu-bo-tradgard.org, eller Karin Nilsson 08-7117626 om du saknar e-post. Söker du någon att åka med eller vill du ha en kompis i bilen? Tala om det när du anmäler dig så försöker vi para ihop er. Shoppingen brukar bli omfattande då det är så billigt, så man kan inte vara många i varje bil.
OBS! Någon i sällskapet måste vara medlem i föreningen för att få komma och handla denna dag.

Anmälan till Ängsäters perenner

Ditt namn (obligatoriskt)
Jag är medlemJag är inte medlem

Jag vill också anmäla

Också medlemIcke medlem

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Jag/vi tar egen bil som blir fullJag/vi har plats i bilenJag vill gärna åka med någon om det går

Meddelande, t ex område jag åker från om det finns samåkningsplats i min bil

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)

Dela inlägg

Facebook


Kommentera