Nordiska trädgårdar 12-15 April 2012

Nya oväntade kombinationer och inspirerande kollisioner på Trädgårdsmässan

På Nordiska Trädgårdar, 12 – 15 april 2012, har alla ljusa idéer och plötsliga infall företräde, samtidigt. Temat på vårens mässa är: Nya oväntade kombinationer och inspirerande kollisioner!

Från alla håll och kanter kommer det signaler om att det är fritt fram att låta den otyglade inspirationen råda. Trädgårdsmässan bjuder därför besökarna i vår på en och annan kreativ kollision mellan traditionellt och dagsfärskt, strikt och spontant, nytt och återvunnet.

– Nu när vi går mot mörkare tider vill vi lysa upp och påminna om att ljuset och våren står bakom hörnet. Snart är det dags att väcka liv i det slumrande trädgårdsintresset och släppa lös all spirande energi inom oss, säger Susann Granström, projektledare, Nordiska Trädgårdar.

Nordiska Trädgårdar är Nordens största trädgårdsmässa och arrangeras i samarbete med FOR, Fritidsodlingens Riksorganisation. Mässan har cirka 400 utställare och över 60 000 trädgårdsintresserade besökare i alla åldrar och från hela Sverige.  Läs mer på www.tradgardsmassan.se. Nordiska Trädgårdar finns också på facebook

Dela inlägg

Facebook


Kommentera