Trädgårdsmarknad i Hågelbyparken lördag 21 maj, 11.00-15.00

Vi är några från styrelsen som kommer att representera föreningen med ett bord med informationsmaterial och ett lotteri. Vi vill jättegärna ha sällskap!

Du som är medlem kan via föreningen boka ett försäljningsbord på 70×120 cm till specialpriset 50:-. (Ordinarie pris övriga bord om du bokar direkt hos arrangören är 200-300:-)
Bokning sker via anmalan@hu-bo-tradgard.org senast 10 maj! Kom och sälj dina frösådder, delningar av perenner, fröer, betongalster, växtstöd, växtskyltar, krukor, trädgårdsböcker, äppelmust – allt du kan tänka dig med trädgårdsanknytning som passar in.

Det är en ny arrangör av marknaden i år, samma som till bakluckeloppisen som körs på parkeringen på Hågelby.
De jobbar lite extra på marknadsföringen för att få dit många besökare. Bland annat såg vi skyltar vid trädgårdsmässan i Älvsjö om detta evenemang.
21 maj kommer även att vara premiär för årets bakluckeloppisar på Hågelby. I år ligger trädgårdsmarknaden några veckor senare än tidigare år, så chansen till varmare väder har ökat.
Flera andra intressanta föreningar och företag kommer också att delta.
Här är listan på alla utställare som är klara hittills:
Huddinge-Botkyrka trädgårdssällskap
Torvan Trädgård
Veterankraft
Bredsjöns Betong
Operose – arbetskläder för tjejer
Gålö Gårdsmejeri
Gröna Tummar
A Gentlemans Garden
Sällskapet Blomstervännerna
Vibergs Handelsträdgård
Barrväxtspecialisten
Gardensmart
Sorunda Vattentunnor & Vattentankar

Vi tar jättegärna emot trädgårdsrelaterade lotterivinster till föreningsbordet. Maila på anmälningsadressen eller kontakta Helena Hemming om du har något att skänka.

Datum: lördagen 21 maj
Tid: Marknaden har öppet 11.00-15.00.
Kostnad: 50:- för att hyra ett bord på 70×120 cm. Det går också bra att ställa grejer på marken framför bordet, eller boka två bord om man vill. Betalas till föreningens bankgironummer 5756-6390 när du fått bekräftelse om plats. Märk insättningen med ditt namn samt 0521
Anmälan: anmalan@hu-bo-tradgard.org eller i formuläret nedan senast 10 maj! Gäller enbart medlemmar i Huddinge-Botkyrka trädgårdssällskap.
Ansvarig från föreningen: Jenny Wik Norling

Anmälan till trädgårdsmarknad Hågelby 21 maj

Ditt namn (obligatoriskt)
Jag är medlemJag är inte medlem

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Meddelande, t ex om du vill ha fler bord än ett

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)

Dela inlägg

Facebook


Kommentera