Ordförande har ordet

Hej Alla Medlemmar

På min egen och på styrelsens vägnar vill jag önska er en riktigt god och skön jul- och nyårshelg!
Jag försöker att inte  låta julstressen få något utrymme och jag gör precis bara det jag tycker är roligt. Sill och köttbullar och till och med färdigkokt julskinka finns att köpa om det skulle behövas. Julgardinerna hänger jag inte upp för då slipper jag ta ner dem. Däremot fyller jag huset med blommor; amaryllis, hyacinter, röda tulpaner… Julstjärnorna däremot brukar jag inte lyckas med. Det beror kanske på att jag råkat ha ihjäl dem redan vid transporten hem. De är känsligare för kyla och drag  än vad tomatplantor är och de vill ha ljummet vatten. Jag lärde mig häromdagen att man ska ta med sig en rumstempererad kylväska för att transportera hem dem i. Risken är dock att de överlever till påsk.

Med det här numret får ni vårens aktiviteter. Är det något ni saknar? Sitter ni inne med tips eller idéer ni skulle vilja dela med er av eller få hjälp med att genomföra? Hör av er! Om inte annat så om ni vill hjälpa till med att servera kaffe, sälja lotter eller på annat sätt vara en hjälpande hand vid våra föredrag eller utställningar.

Min e-mailadress är helena.hemming@telia.com. Har vi fått din? Om inte, missar du våra nyhetsbrev som kommer lite då och då med senaste nytt, tips, extra aktiviteter och eventuella ändringar. Du anger din e-mailadress  på hemsidan genom att prenumerera på nyhetsbrevet.

Än en gång, en riktigt skön jul- och nyårshelg önskar
Helena Hemming
Ordförande

Dela inlägg

Facebook


Kommentera