1000 meter Konst

Lördag 28 september kl 11.00-15.00

Traditionsenligt så deltar vi på Huddinge kommuns arrangemang 1000 meter Konst som sträcker sig längs parkvägen från Huddinge station till Fullersta Gård och Fullerstaparken. I vår monter visar vi upp föreningens verksamhet bl.a. genom att visa medlemmars alster från årets alla kurser.

Ni som varit med på en kurs – kom med era alster (märk dem med ert namn undertill) mellan kl 10 och 10.30 där vi som arrangör tar emot. Om du inte kan komma personligen så försök få hjälp från någon annan på din kurs, eller ring vår ordförande Helena Hemming för att komma överens om annan dag/plats/tid för avlämning.

På samma sätt så hämtar ni era alster när utställningen är slut (om ni inte kommer överens om något annat vid avlämningen)

I år har vi även en spännande tävlingsklass som förgyller vår utställningsplats:

Vackraste höstbuketten från trädgården! Enda regeln är att allt material som du använder ska komma från din (eller någon annans) trädgård. Men du får inte gå och köpa blommor att bygga med… I övrigt så får den se ut precis hur som helst. Bra om du tänker på att den ska hålla några timmar utomhus, så att du har med dig vas/kruka/skål etc som du vill att ditt tävlingsbidrag ska stå i! Lämna även en lös lapp med ditt namn och ett telefonnummer som vi kan nå dig på under dagen. Buketterna kommer att ingå som pris i vårt trädgårdslotteri så du får den inte tillbaka efter tävlingen. Bygg den därför i en ”behållare” som du inte vill ha tillbaka!

Alla besökare som kommer förbi vår monter får rösta på vilket bidrag de tycker bäst om och kl 14.00 räknas rösterna samman och vinnaren meddelas.

Pris i tävlingen är den stora äran! (Samt gärna ett foto på dig och det vinnande alstret på hemsidan…)

Du som är medlem i Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskap kan dessutom anmäla dig till oss om du vill ställa ut eller sälja något som är trädgårdsrelaterat på vårt utställningsområde (tex betongalster, sylt/saft/marmelad/honung/frukt/Svamp/bär, krukor, blomsterarrangemang etc). Medtag helst ett eget bord om du behöver det på plats. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn…!
Vi uppmanar i år till ”skördefest-tema”. Gärna olika provsmak från er medlemmars specialiteter. Kan vara bakverk/bröd men även flädersaft, aroniasaft, olika marmelad etc. Ta gärna med små receptkort med tips till dem som provsmakar att tillaga själva.

Frågor? kontakta ordförande Helena Hemming på telefon: 0730-71 50 27

Sista anmälningsdag 25 september eller så länge det finns platser kvar. Anmälan nedan

Välkomna!

Anmäler mig till Kurs/föredrag />

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Din telefonnummer(obligatoriskt)


MedlemIcke medlem

Min notering

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)

Dela inlägg

Facebook


Kommentera