Fram med kameran – Tävling 1000 Trädgårdar

Var med i fototävling under Tusen Trädgårdar-dagen och vinn min bok
Fototävling under Tusen Trädgårdar 2012
Ta ett foto på din trädgård eller en trädgård du besöker under Tusen Trädgårdar 2012 och var med i fototävlingen ”Möte i trädgården”!
De fem bästa bilderna belönas med Gunnel Carlsons nya bok Min gröna passion.

Juryn består av Gunnel Carlson, Trädgårdsriket, Inger Ekrem, Riksförbundet Svensk Trädgård, Elisabeth Nyström, Studiefrämjandet och Elisabeth Svalin Gunnarsson, frilansskribent och fotograf.
Bilderna kommer att användas i rapporteringen från Tusen Trädgårdar och genom att skicka in bilden godkänner du att den publiceras på Trädgårdsrikets, Svensk Trädgårds och Studiefrämjandets hemsidor och respektive tidning. Dessutom kan den publiceras i andra medier.

Mejla in din bild till fototusen@tradgard.org senast 6 september. Vinnarna meddelas per post och på Trädgårdsrikets hemsida.

Det här gäller för bilder till fototävlingen under Tusen Trädgårdar
Bilden ska vara digital, helst i jpg, och högupplöst. Det är ok att skicka små/lågupplösta bilder för bedömning, men spara det högupplösta originalet för eventuell publicering. Döp om bilden efter ditt namn, bostadsort och t ex ”Anna Antonsson Arboga.jpg”
Skicka in bilden i ett mejl där du uppger trädgårdens namn, ort och landskap, samt ditt/fotografens namn, postadress och mejladress. Skriv gärna en kommentar till bilden och hur Tusen Trädgårdar- dagen var i din trädgård.

Dela inlägg

Facebook


Kommentera