Lyckad Växtloppis – traditionsenligt på nationaldagen!

Hela 19 försäljare var med och sålde plantor mm på 2013 års upplaga av vår populära växtloppis och växterna hade strykande åtgång.
Jag såg till och med några säljare som efter ganska kort tid hade blivit av med det mesta och fick packa ihop sig före kl 15. Våra storsäljande medlemmar som har vääääldigt många plantor hade dock som tur var kvar ända till utlovad sluttid så jag tror inga presumtiva köpare blev besvikna på utbudet.

Vi hade en ofantlig tur med vädret, det var strålande sol och värme hela tiden och café Nytorp ligger ju så fint med härliga träd runtomkring som kan erbjuda lite skugga för dem som önskar. Framför allt nyköpta plantor ville hellre stå i skuggan medan köparen pustade ut med en fika.

Ulrika och hennes kollegor inne i fiket hade som vanligt fullt upp hela dagen och kön ringlade sig lång mest hela tiden.
Nästan en hel lottring gick åt i vårt lotteri och 11 lyckliga vinnare gick hem med lite olika priser, allt från ett glanskörsbärsträd till den trevliga lilla skriften ”Perenna-nyckeln”. Perenna nyckeln har vi köpt in ett antal av till föreningen som vi kommer att sälja vid de flesta av våra evenemang för 25 kr/styck. Det är en skrift som vi rekommenderar alla att ta del av. Den är mycket informativ och lättläst och du kan få veta det mesta om att ge dina perenner de bästa förutsättningarna för ett långt liv!

Tyvärr glömde jag helt bort att ta lite nya ”växtloppis-foton” så jag kan inte bidra med något nytt i detta inlägg… Har Du fotograferat under dagen? Skicka gärna foton till vår webmaster-adress, så kan vår webmaster Gunnar Ranebäck lägga in dem på hemsidan.

Må så gott och hoppas ni snart får ner alla nyinköpta plantor i jorden så mår de säkert prima hela säsongen! Och ni som ska till Ängsäter på lördag får ha en toppendag med bra shopping även där! Tyvärr har jag själv förhinder att åka med dit detta år.

Soliga hälsningar / Anna S

Dela inlägg

Facebook


Kommentera