Rapport från – Öppna trädgårdar 15 juni.

Trevliga rapporter har strömmat in från våra medlemmar som hade sina trädgårdar öppna under dagen. Det varierade från ca 18-25 besökare per trädgård, oavsett om man hade öppet hela dagen (kl 10-16) eller endast halva dagen (kl 10-13 eller 13-16).
Alla trädgårdsägare var även nöjda med årets nya upplägg att själva kunna välja att delta hel eller halv dag. Oavsett vilken variant man hade bestämt sig för att ha öppet.
Kommentarer från deltagande trädgårdsägare: ” Vi hade en riktigt trevlig dag i glada trädgårdsvänners lag”, ”Det var riktigt trevligt och tur med vädret! Uppskattningsvis 25 personer här och det kändes så roligt!”, ”Det var meningen att vi hade tänkt föreviga dagen med lite bilder, men det var så många trevliga och intresserade besökare så det glömdes bort i allt diskuterande och kaffedrickande – en riktigt trevlig dag blev det”.

Nu ser vi fram emot nästa öppen trädgård som går av stapeln 1 september. Vi har börjat fylla på med anmälda trädgårdar, men det finns utrymme för många fler så fortsätt att anmäla er ni som är medlemmar och boka in dagen för att strosa runt och ha trevligt och inspireras av varandras trädgårdar ni som inte själva vill ha besök!

Denna gång planerar vi även att göra reklam för evenemanget med hjälp av kommunens anslagstavlor, samt försöka få in en blänkare i Mitt i Huddinge.

Hälsningar / Anna Schelin, ansvarig för öppen Trädgård i styrelsen

Dela inlägg

Facebook


Kommentera