Pelargontävling 2016

Vem odlar årets vackraste pelargon 2016?
Kan man tävla med växter? Visst och om inte annat så är det kul att
jämföra olika odlingssätt. Det finns som bekant fler sätt att lyckas
med växter. Huddinge-Botkyrka Trädgårdssällskaps pelargontävling, som anordnas för tredje året i rad, är öppen för alla medlemmar – såväl nybörjare som mer erfarna odlare.

Din tävlingsstickling hämtas söndag 10 april kl 10-15 eller måndag  11 april kl 18-20  hos Therese Disenhed, Lövtäksvägen 29 i Huddinge. Exakt kostnad okänd men räkna med ca 30 kr. Du sköter sedan om din stickling, vattnar och ”pratar med den” under hela sommaren. Alla deltagare får en stickling av samma sort.
I september vill vi sedan se resultatet. Vi återkommer med exakt datum till alla som anmäler sig. Kan man inte komma då så går det bra att i förväg lämna pelargonen till Therese. Alla som deltar i tävligen förbinder sig att visa upp slutresultatet.
En oberoende domare kommer sedan att välja ut 1:a och 2:a-pristagarna men även allmänheten får rösta fram sin favorit, som också den får pris.
Vi hoppas att så många som möjligt väljer att ta sig an och vårda en pelargonstickling även i år, men det finns ett begränsat antal sticklingar så först till kvarn gäller. Enbart för medlemmar.
Anmälan: Maila din anmälan till: anmalan@hu-bo-tradgard.org senast 1 april eller fyll i din anmälan på årsmötet torsdagen den 10 mars, om inte alla sticklingar är bokade innan dess.
Ansvarig:  Therese Disenhed, vid frågor/funderingar ring 070-7793533

Dela inlägg

Facebook


Kommentera