Säsongens trädgårdsträffar – nytt upplägg för i år! 1 maj-30 september

Det är alltid mycket trevligt att besöka andras trädgårdar och få inspiration, tips och nya idéer. Passa på att lära dig lite mer om trädgård under trevliga former. Vi besöker varandras trädgårdar, balkongodlingar och kolonilotter – alla kan vara med. Vi beundrar vackra växter och anläggningar, pratar, inspireras och byter erfarenheter. Och inte att förglömma – så fikar vi.

Nytt för i år är att vi gör dessa trädgårdsträffar i en sluten grupp.

Vid första Trädgårdsträffen i maj (Anna Schelin sammankallar) bokas datum, tider och form för visning av allas trädgårdar. Därför är det viktigt att försöka närvara vid just den första vandringen, och att ta med dig kalendern.

Du bestämmer själv om du vill öppna trädgården även för övriga medlemmar i föreningen eller om det bara ska vara för den ”slutna gruppen”. Beroende på hur många som anmäler sitt intresse, så bildar vi fler grupper. De som vill öppna sin trädgård även för andra medlemmar, kommer att läggas ut på hemsidan i maj. Övriga träffar informeras endast om internt i ”Trädgårdsbesöksgruppen”.

Till dessa trädgårdsbesök anmäler du dig till Anna Schelin senast den 30 april,  nedan eller genom att maila till vår anmälningsadress: anmalan@hu-bo-tradgard.org, eller genom att göra en intresseanmälan på årsmötet.  Om  du saknar epost eller har några frågor så kan du ringa Anna Schelin på telefon: 0731-58 85 70

Anmälan till Aktiviteter 2014

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)


Jag medlemJag är inte medlem

Meddelande

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)


Dela inlägg

Facebook


Kommentera