Tusen trädgårdar, söndagen 3 juli 2016

Funderar du på att vara med på Tusen Trädgårdar 2016? Gör det!

Den 3 juli i sommar är det dags igen för den stora dagen då vi önskar att Sveriges alla trädgårdar öppnas för besök. Särskilt viktiga tycker vi att de privata trädgårdarna är. Att just du vill vara med och visa din trädgård för andra. För att ge inspiration och glädje!
Entusiaster och nybörjare möts och inspirerar varandra.

Här kan du registrera din trädgård, och se vilka andra trädgårdar som är anmälda: http://www.tradgardsriket.se/tusen-tradgardar/

Tusen trädgårdar är ett evenemang som går av stapeln vartannat år tillsammans med engagerade trädgårdsentusiaster i hela landet, och arrangörerna Gunnel Carlsons Trädgårdsriket, Riksförbundet Svensk Trädgård och Studiefrämjandet i samverkan.

Huddinge-Botkyrka trädgårdssällskap är en av landets största trädgårdsföreningar. Av 450 medlemmar vågade bara 10 öppna sin trädgård 2014. Vi som har varit med tidigare år är överens om att detta är en jätterolig händelse. Alla besökare som kommer är glada och positiva och vill prata trädgård. Vi med plastleksaker på gräsmattan, jordhögar i entrén och ogräs i rabatten har fått minst lika positivt gensvar som de som har närmast professionella visningsträdgårdar.
Alla vågar vara med! Att man vill åka runt och titta själv är ingen ursäkt. Gå med i trädgårdsgruppen så får du se massor med andra trädgårdar under sommaren. Eller be en make, barn eller granne att visa din trädgård några timmar. Gå in och anmäl dig här: www.tradgardsriket.se/tusen-tradgardar

Dela inlägg

Facebook


Kommentera