Upprop för att hjälpa de boende på Visättravägen att slippa en tom ekande gård utan växtligheter!

Om du har följt artiklarna i Mitt i Huddinge de senaste åren, så kanske du liksom jag har reagerat på att det är tragiskt att de boende på Visättravägen 20-40, nu äntligen har fått sin gård färdigbyggd (efter drygt två år), men att deras fastighetsvärd har asfalterat hela ytan och gjort två kvadrater med konstgräs. Inga träd, buskar eller rabatter finns kvar och ungdomarna på gården berättar om att det ekar när de sitter och pratar med varandra vid lekplatsen.
Därför tänkte jag att alla i vår förening som vill och kan och har perenner över som man ändå behöver dela skulle kunna bidra med lite växter för att fylla upp de betongkrukor som i alla fall finns kvarlämnade på gården. I nuläget gapar de också tomma, fastighetsägaren har inte bidragit med att fylla dem heller med något levande grönt.

KAN DU BIDRA MED NÅGRA VÄXTER?
KOM TILL VISÄTTRAVÄGEN PÅ SÖNDAG 28 OKTOBER KL 14.00
Vi möts på parkeringen vid Visättravägen 4.
Vi lämnar över plantor till de boende och hjälper dem att plantera (om du har möjlighet att vara kvar)

Gärna några plantor som fortf är höstfina, tex kärleksört, grässorter, rudbeckia, silverax, aster etc,
men även gärna annat vintergrönt eller lökar och växter som kommer igång till våren. Allt välkomnas (blir det för mycket så får man väl ta med sig hem igen…).
Har du frågor eller inte hittar dit? Ring Anna S, 0731-58 85 70

Hyresgästföreningen i Huddinge informerar de boende om vårt försök till bidrag och de är alla mycket glada över idén och att något positivt äntligen händer på denna ”drabbade” gård!

Dela inlägg

Facebook


Kommentera