Förstärka programgruppen

Hej alla kära trädgårdsmedlemmar!
Nu behöver vi VERKLIGEN förstärkning i leden, då ett par medlemmar som jobbat i flera år i vår programgrupp har behövt kliva av pga andra arbetsuppgifter. Det är också väldigt roligt om vi blir några nya varje år, då det är uppfriskande med nya tankar och idéer.

Vill du prova på att jobba i programgruppen? Det är bl a vi som ordnar föreningens aktiviteter. Kurser, föreläsningar, resor mm. Har du idéer om vad du tycker att vi ska ordna för aktiviteter?

Kom med och prova på! (Du binder inte upp dig för en speciell tidsperiod även om det är önskvärt att man i alla fall är med en säsong) Maila Jenny för mer info om nästa möte: wik_norling@telia.com

Bra om du hör av dig senast 14 november, då vi den 16 november kommer att ha en trevlig träff med knytismiddag för alla föreningens ”funktionärer”. Ett perfekt tillfälle med andra ord att komma med i gänget och lära känna nya trädgårdsbekanta!

Dela inlägg

Facebook


En reaktion på “Förstärka programgruppen”

  1. Hoppas det kommer till några nya friska krafter, det är ett roligt uppdrag som ger socialt engagemang och en chans att lära känna likasinnade trädgårdsvänner!
    Hälsar Anna S

Kommentera