Programgruppens rader

Hej! Nu är det vår! Trädgårdssäsongen börjar igen. Föreningens aktiviteter flyttar utomhus nu på våren och sommaren. Vi har många spännade aktiviteter planerade. Som alltid är det ett begränsat antal deltagarplatser till våra kurser. Ni som vill gå pilflätningskurs, betongskulpteringskurs eller kurs i japansk formklippning rekommenderas att anmäla er omedelbart för att ha en chans att komma med.

Från att aktiviteten läggs upp på hemsidan till att bladet kommer ut i brevlådorna hinner många anmäla sig. Hinner du inte med att bevaka hemsidan så anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller gå med i facebookgruppen, så får du information om när aktiviteterna finns upplagda och går att anmäla sig till. Maila på anmälningsadressen anmalan@hu-bo-tradgard.org, så hjälper vi till att lägga in dig i Facebookgruppen och som prenumerant på nyhetsbrevet.

Vi har planerat en riktigt häftig Skåneresa i augusti, med KE-Resor som gjorde vår Göteborgsresa. Vi besöker många kända trädgårdar, och eftersom vi åker egen buss överallt finns det bra möjligheter att handla växter. Vi måste bli 25 personer för att den skall bli av, så boka gärna in er så fort som möjligt så att vi alla kan styra upp semestrar eller byta arbetspass för att kunna åka. Detta är helt klart årets mest spännande programpunkt!

Hälsningar
/Jenny, programgruppen

Dela inlägg

Facebook


Kommentera