Programgruppens rader

Hej alla medlemmar!

2016 kommer det att skickas ut två trädgårdsblad istället för tre, i ett försök att spara på pengar och miljö.
Alla aktiviteter kommer upp på hemsidan så snart de är beslutade om och färdigskrivna, så om du besöker den då och då eller prenumererar på vårt epostnyhetsbrev så har du störst chans att anmäla dig tidigt och komma med på de aktiviteter där det är få platser.

Många av våra kurser under året har snabbt blivit fulltecknade. Anmäler du dig till en fullsatt kurs hamnar du på kölistan.
Det har visat sig vara väldigt smart att hålla kursdatumet öppet i sin kalender om man står på kölistan, chansen är större än man kanske tror att få en plats. Till smideskursen krävdes det t ex 18 anmälda för att i slutänden få ihop 12 personer. Till keramikkursen satte vi in en extra kurs eftersom så många stod på kö till det första tillfället.

För oss i programgruppen underlättar det om så många som möjligt sätter in aktivitetsavgifterna på föreningens konto, med den märkning som står vid respektive aktivitet, om det inte uttryckligen står att avgiften ska betalas på plats. Då det är därifrån fakturorna ska betalas så gör det att vi som håller i aktiviteterna slipper försöka hitta en bank som accepterar insättningar efter varje aktivitet.

Det kommer alltid att dyka upp aktiviteter och tips om andras aktiviteter efter programbladets pressläggning, ibland med kort varsel.  Till våren planerar vi till exempel en hämta-gödsel-träff igen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.hu-bo-tradgard.org,
eller som medlem av vår slutna facebookgrupp för att få information om alla kommande aktiviteter samt när och var gödselträffen äger rum. Funkar det inte? Maila på anmälningsadressen anmalan@hu-bo-tradgard.org, så hjälper vi till att lägga in dig i Facebookgruppen och som prenumerant på nyhetsbrevet.

/Jenny, programgruppen

Dela inlägg

Facebook


Kommentera