Programgruppens rader

Hej!
Visste du att i år har vi haft minst 5 extrainsatta aktiviteter samt tipsat medlemmarna om öppna trädgårdar, fem skördemarknader och aktiviteter hos grannföreningarna?

Allt detta har du missat information om, om du inte besöker hemsidan varje vecka. Men det finns enklare sätt att få information om allt roligt som händer i föreningen.

Vi är över 400 medlemmar i Huddinge-Botkyrka trädgårdssällskap. De flesta av er kan vi bara nå genom detta trädgårdsblad 3 gånger/år, samt när ni går in på hemsidan, www.hu-bo-tradgard.org.
Vi har 280 epostadresser vi skickar vårt nyhetsbrev till, men bara ca 100 verkar vara riktiga. Detta då det är ca 100 personer som enligt vår statistik öppnar och läser nyhetsbreven.
Programgruppen och styrelsen har skickat 12 nyhetsbrev i år, så det är inte så att du kommer att bli överöst med epost från oss om du väljer att prenumerera på nyhetsbrevet. Vi lämnar inte heller din adress vidare till någon annan.

Föreningen har 102 medlemmar i vår slutna Facebookgrupp. Det är bara de som är medlemmar i denna grupp som ser vad vi diskuterar, innehållet är osynligt för alla andra.
I Facebookgruppen ger vi bort plantor, trädgårdspynt, ved och annat till varandra. Vi annonserar ut växter vi fått över efter delningar. Vi samköper pallkragar, snigelmedel och liknande.
Vi tipsar varandra om trädgårdar att besöka, och visar bilder på sådana vi besökt. Framför allt, så visar vi upp våra egna växter och trädgårdar, ber varandra om odlingsråd, och umgås! Vi har blivit kompisar, istället för bara medlemmar i samma trädgårdssällskap.

Vi kräver inte att du skall vara IT-proffs för att gå med. Vi hjälper dig med det. Maila på anmälningsadressen anmalan@hu-bo-tradgard.org, så hjälper vi till att lägga in dig i Facebookgruppen och som prenumerant på nyhetsbrevet. Vill du bara vara med på den ena så skriv det när du mailar.

Vi ses!
/Jenny

Dela inlägg

Facebook


Kommentera