Feng shui, något för dig och din trädgård?!


Vi har fått in önskemål om att ordna en föreläsning kring det spännande ämnet Feng Shui i trädgården.

En av Sveriges mest insatta personer inom detta ämne är Gudrun Bengtsson från Fjärås på Västkusten.
Vi har planer på att bjuda in Gudrun för att erbjuda våra medlemmar en föreläsningskväll inom ämnet.
Eftersom ämnet KAN anses som ganska ”smalt” inom trädgårdsvärlden så skulle vi först vilja kolla intresset för att komma på en sådan föreläsning.
Du kan se mer om Gudrun, hennes trädgård och tankesätt på flera länkar på nätet, tex denna:
http://www.tv8.se/tradgardstoppen/tradgardarna/avsnitt-5-feng-shui/pgm-5-feng-shui
(kopiera in länken i ditt webbläsarfönster). Vi rekommenderar er verkligen att titta på denna länk innan du svarar, för att få en inblick i ämnet och om det skulle vara intressant för dig att få veta mer!

Detta är ett försök från oss i styrelse/programgrupp att erbjuda dig som medlem att enkelt kunna påverka innehållet i vårt programutbud.
Om detta faller väl ut kan liknande frågeställningar komma i framtiden även gällande andra ämnen som vi får in önskemål om, för att få en tätare kommunikation mellan er ”vanliga” medlemmar och oss medlemmar som engagerar oss i att arbeta med föreningens aktiviteter.

Datum och kostnad för ett ev Fengshuiföredrag är ännu ej fastställt, men troligen blir det om intresse finns, ngn gång i feb-april och en kostnad som våra föredrag brukar kosta, dvs mellan 100 och 200 kr.
Önskvärt är ca 50 intresserade personer för att detta ämne ska genomföras.
Förmedla även om ni kanske har bekanta som icke är medlemmar men intresserade av ämnet och som du i så fall skulle bjuda med dig till en föreläsning.
Det går bra att svara med en kommentar här på hemsidan eller genom att skicka ett mail till vår ”anmälningsbrevlåda”: anmalan@hu-bo-tradgard.org

    Vi önskar ditt svar SENAST 14 november!

OBS! Endast en intresseanmälan, absolut inget bindande!

Dela inlägg

Facebook


En reaktion på “Feng shui, något för dig och din trädgård?!”

  1. Bra Gunnar, tror din fru är intresserad, så du får väl påminna henne att svara 🙂
    Själv har jag gått en kurs med Gudrun för ett par år sedan så jag kommer gärna och träffar henne igen och repeterar en del spännande information!

Kommentera