Gödselhämtningsträff söndagen 23 april

Nästan precis som i sagan Rumpelstiltskin där flickan spann guld av halm, kan du här hämta halmbaserat guld till din trädgård i form av hästgödsel. Det bedrivs en ridskola för barn på platsen, så vi får inte springa där andra tider.

Ta med dig sopsäckar eller hinkar, pirra/skottkärra eller en stark vän, spade, samt 20:- i jämna pengar till stallets fikakassa. Du måste frakta säckarna hundra meter till parkeringen ungefär, man får inte köra in med bil på området.

Tala om när du helst kommer, gärna i formuläret nedan, så att vi blir lagom många runt gödselhögen i taget. Är det fullt den tid du vill ha så svarar vi med en annan där du är välkommen. Högarna brukar vara stora och det finns både brunnet och obrunnet. Luktar det som jord och ser ut som jord så är det färdigbrunnet. Hästgödsel är mildare än annan gödsel, så även obrunnen och halvbrunnen går bra att använda i grönsaksland och liknande.

Medtag: spade, säckar/hinkar, pirra/skottkärra
Kostnad:
20:- till stallets fikakassa, tag med jämna pengar
Anmälan: till anmalan@hu-bo-tradgard.org(glöm inte ange önskad tid) eller i formuläret nedan. Medlemmar har förtur.
Ansvariga: Pernilla Helmersson
Plats: Sundby ridskola, Sundby gård, på Sundby gårdsväg 1-5, vid 259/Haningeleden, kör tills du ser röda byggnader på höger sida, parkera där. Gå in mellan stall och ridlokal så ser du oss.

Jag vill komma denna tid på söndag 23/4 om det finns plats då. Finns det inte plats så blir jag flyttad till annan tid, så jag kollar min mail vad jag fått för svar:

Anmälan till gödselhämtning

Ditt namn (obligatoriskt)
Jag är medlemJag är inte medlem

Ditt telefonnummer(obligatoriskt)

Jag vill helst komma:
13.45
14.00
14.15
14.30
14.45
15.00
15.15
15.30

Meddelande

skriv svaret på detta tal(obligatoriskt)

Dela inlägg

Facebook