Nyfiken på 1000 trädgårdar? Välkommen på informationskväll 19 maj

Söndagen den 3 juli 2016 kl 10-17.00 är det återigen dags för Riksförbundet Svensk Trädgård att tillsammans med Gunnel Carlssons Trädgårdsriket och Studiefrämjandet bjuda in till Tusen Trädgårdar. Om du vet redan nu att du vill vara med så anmäl din trädgård senast den 1 juni på www.tradgardsriket.se/tusen-tradgardar

Men om du är i valet och kvalet och fortfarande funderar på att visa din trädgård, kolonilott, slottspark eller balkonglåda, så anordnar vi i Huddinge-Botkyrka trädgårdssällskap  en informationskväll där du får svar på alla dina frågor och får träffa andra som varit med på 1000 trädgårdar. Vi träffas den 19 maj kl 19.00 – 20.30 och fikar och pratar.

Det kan kännas som ett stort steg att öppna sin grind och visa sin trädgård den allra första gången. Men den som en gång har varit med om Tusen Trädgårdar är gärna med igen.

Anledningen är förstås att man får så himla mycket tillbaka när man visar sin egen trädgård. Massor av nya idéer, glada tillrop och inte minst nya vänner för livet! Att visa sin trädgård för andra ger också ofta ny kunskap, man kanske äntligen får veta namnet på den där växten vars etikett blåst bort! Ingen trädgård är ”perfekt ” – och det gör inget! Ogräs eller ej spelar ingen roll!

Kom på vår informationskväll och träffa Håkan och Jeanette Friberg som har varit med tidigare år och Maria Korell och Pia Hedenblad som har anmält sig till 1000 trädgårdar i år.
Du får svar på frågor som: Hur många kommer? vad måste jag göra? blir trädgården förstörd? kan jag sälja några plantor? bjuda på fika? ta betalt? m.m
Vi berättar också om föreningens planer att marknadsföra medlemmarnas deltagande, och synliggöra de öppna trädgårdar som finns i vår närhet.

Om du inte har möjlighet att komma men vill ha mer information så hör av dig till Tuula så få du informationen på annat sätt!
Ps. Du som varit med tidigare år måste gå in på din trädgård i trädgårdsriket och markera att du är med i 1000 trädgårdar 2016.

Tid: 19.00 – 20.30, 19 maj
Plats: Hemma hos Tuula & Gunnar Ranebäck, Flädervägen 11A, Tullinge
Fika: Vi bjuder på fika
Anmälan: Om du vill komma på informationskvällen så anmäl dig på anmalan@hu-bo-tradgard.org eller ring Tuula Ranebäck  070-675 63 34

Dela inlägg

Facebook


Kommentera